DOMOV
OBVESTILA
ŠPORTNA ŠOLA
OTROŠKI TEČAJI SOBOTNI IZLETI
DRUŽINSKI TEČAJI PREVOZNI (BOŽIČNE)
UČITELJI PREVOZNI (ZIMSKE)
ZA ČLANE ZIMOVANJE (STARI VRH)
ČLANSTVO ZIMOVANJE (VOGEL)

Sobotni izleti

Od začetka decembra do konca marca za vas organiziramo priljubljene sobotne izlete. V letošnji sezoni bomo izmenično hodili na smučišče Cerkno ali Stari vrh (odvisno od pogojev). Otroci bodo smučali pod vodstvom naših učiteljev z veljavno licenco v majhnih, homogenih skupinah.

Temini: Odhod ob 7.00 uri s parkirišča pred vrtcem (Vrhnika), prihod pa ob 17.00 uri. Za vse, ki niste iz Vrhnike, po dogovoru tečajnike prevzamemo na dogovorjenem mestu v Ljubljani (posvetujte se z vodjo).


Program

Tečajniki bodo glede na smučarsko predznanje razdeljeni v manjše skupine, ki jih bo vodil učitelj smučanja z veljavno licenco. Program in vadba v skupinah je prilagojena glede na starost, smučarsko znanje in sposobnosti otrok, tako da jim omogočil kar najhitrejše napredovanje in izpopolnjevanje smučarske tehnike. Vadba na snegu bo vsebovala: V primeru zadostnega števila prijav bo organiziran tudi tečaj bordanja.

Zadnji sobotni smučarski izlet (10.3.2017) bo organizirana zaključna tekma s podelitvijo priznanj in nagrad ob obilici dobre volje za vse otroke, starše in učitelje, ki so bili z nami v tej sezoni.

Prijave do četrtka, za tekoči teden.
Prijavite se lahko na e: info@sdvucko.com, m: 040 600 777 ali na telovadbi. Prijava mora vsebovati ime in priimek otroka, njegove rojstne podatke ter kontaktne podatke (elektronski naslov in mobitel).

Cenik

 Paket 5 +1: 260 EUR (6 sobotnih izletov)
 Stari Vrh: 51 EUR
 Cerkno: 55 EUR
Cena vključuje: učenje smučanja v majhnih skupinah, smučarsko vozovnico, kosilo+čaj, avtobusni prevoz, uporabo vseh pripomočkov in rekvizitov, zavarovanje proti tretji osebi, animacijo, stroške vodenja in organizacije programa, učitelje z veljavno licenco.

Plačilo je možno ob prijavi na poslovni račun (SI56 0203 1025 5526 213 (ŠD Vučko, V zatišju 3, Vrhnika), sklic: SI99, namen: prispevek sobotni, ime in priimek otroka).

Kot prijava se šteje rezervacija in plačilo celotnega aranžmaja.

Vsi udeleženci morajo biti člani ŠD Vučko s poravnano letno članarino.

©2008 SD Vučko. Pravno obvestilo.