DOMOV
OBVESTILA
ŠPORTNA ŠOLA
OTROŠKI TEČAJI SOBOTNI IZLETI
DRUŽINSKI TEČAJI PREVOZNI (BOŽIČNE)
UČITELJI PREVOZNI (ZIMSKE)
ZA ČLANE ZIMOVANJE (STARI VRH)
ČLANSTVO ZIMOVANJE (VOGEL)

Zimovanje na Voglu

Letos se bodo otroci lahko ponovno med zimskimi počitnicami z nami preživeli nepozabne počitnice z obilico snežnih radosti na Voglu.

Termin

Smučišče

Smučarski center Vogel vas pozimi razvaja s smučanjem na naravnem snegu, preprosto spektakularnimi razgledi in izvrstno urejenimi progami. Kljub veličastnemu okolju pa smučišče sploh ni zahtevno. Pravzaprav boste na Voglu zlahka našli progo, ki je prilagojena vašemu nivoju znanja.

Zimska idila in toplo sončni žarki vam od decembra pa vse do konca aprila obljubljajo nepozabna doživetja na snežnih strminah.

Vogel je res pravi raj za ljubitelje smučanja, deskanja na snegu, teka na smučeh v prosti tehniki, turne smuke, free ski-ja ali sankanja… Poskrbimo tudi za malčke, ki lahko svoje znanje vadijo v otroškem vrtcu in ljubitelje akrobatskih prvin, za katere vsako zimo uredimo snežni park Vogel.

Nastanitev

Nastanjeni bomo v hostlu Murka. Zelo atraktivna lokacija hostla, ki je tik ob smučišču, je primerna za tiste ljubitelje narave, ki jim bližina smučišč pomeni največ. Za hostlom je malo sankališče, ki je tudi primerno za prve smučarske korake.

Cena: 325 EUR

Cena vključuje: učenje smučanja v majhnih skupinah, avtobusni prevoz, 4 polne penzione in dodatno kosilo v restavraciji na smučišču, petdnevno smučarsko vozovnico, zaključno tekmo, uporabo vseh pripomočkov in rekvizitov, zavarovanje proti tretji osebi, animacijo, stroške vodenja in organizacije programa, učitelje z veljavno licenco.

Prijave do zapolnitve prostih mest oziroma najkasneje do 7.2.2020 preko spletne prijavnice.

PRIJAVNICA

Program

1. dan, ponedeljek: 2. dan, torek: 3. dan, sreda: 4. dan, četrtek: 5. dan, petek:
* Tečajniki bodo glede na smučarsko predznanje razdeljeni v manjše skupine, ki jih bodo vodili učitelji smučanja z veljavno licenco. Program in vadba v skupinah je prilagojena glede na starost, smučarsko znanje in sposobnosti otrok, tako da jim omogoči kar najhitrejše napredovanje in izpopolnjevanje smučarske tehnike. Poudarek je na prostem smučanju z različnimi vajami in uporabo različnih pripomočkov, smučarskih poligonih ter šoli smučanja z individualnimi nalogami. Poleg tega pa bomo tudi smučali po eni smučki in vzvratno, smučali preko valov, skakali na manjših skakalnicah, smučali po celcu in se na koncu pomerili v čisto pravi tekmi.

Vsi udeleženci morajo biti člani ŠD Vučko s poravnano letno članarino.

©2008 SD Vučko. Pravno obvestilo.